Consultant International Finance

We geloven niet in massa, volume en transactionele modellen, maar in aandacht, oprechtheid, zelfstandigheid, specialisme en drive. We schakelen snel, adverteren niet, geloven in onze netwerk-kracht en zijn sterk in het direct en snel in contact komen met onze doelgroepen. Daarbij doen we vooral wat dicht bij onszelf ligt, zijn authentiek, houden beide benen op de grond en proberen gewoon verschrikkelijk goed te zijn in wat we doen: actief vinden van de beste Finance en HR kandidaten voor onze opdrachtgevers.  

We hebben een uitgesproken mening over ons vak, waar dat ertoe doet en waar het daadwerkelijk een verschil maakt. Met een effectief en logisch searchmodel gecombineerd met onze overtuiging dat het verschil in de details zit, focussen we ons op de kern van ons vak: het verbinden van persoonlijke en organisatorische doelen.  

Finance Appointments kenmerkt zich door energie, drive, snel schakelen, afspraak is afspraak, no-nonsense, plezier en het beste halen uit onszelf.      

Ervaring en opleiding

  • Master/ Bachelor, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of bedrijfskundige richting
  • van jouw werkervaring is minimaal 2/3 jaar opgedaan in recruitment (corporate/ bureauzijde) 
  • vloeiend in de Engelse taal zowel in woord als geschrift
  • internationale mind-set
  • kennis van- en interesse in het finance vakgebied
  • ondernemende mentaliteit en intrinsieke drive

Een achtergrond in werving & selectie is wenselijk. Passie voor het vak is een voorwaarde. Voor ons is het daarnaast vooral van belang dat je een geloofwaardige en oprechte inhoudelijk gesprekspartner bent voor kandidaten en opdrachtgevers. Hierin ben je scherp, geef je gedegen advies, blijf je dicht bij jezelf en heb je inlevingsvermogen met een “echte” interesse in mensen. Je durft te varen op je gut feeling, bent conceptueel sterk, kan op veel vlakken tegelijk schakelen en bent en blijft in control. Je weet wat er gebeurt, kan heel goed aanvoelen waar en hoe je kan beïnvloeden en doet dat op natuurlijke wijze. Je bent strak in het managen van je proces, zorgvuldig en scherp op de details. Daarnaast heb je overtuigingskracht, bouw je makkelijk relaties en ben je een kritische en doortastende persoon. Het spreekt voor zich dat je resultaatgericht bent, dat je de lat hoog legt voor jezelf en dat je een hoge mate van executiekracht hebt.

Wat ga je doen?

Wij komen graag in contact met geïnteresseerde kandidaten die binnen Finance Appointments op zelfstandige en ondernemende wijze en met veel passie en bevlogenheid hun vak willen uitoefenen. Je wordt verantwoordelijk voor het op- of verder uitbouwen van een persoonlijk kandidaten netwerk in combinatie met een eigen opdrachtgeversportfolio. We dagen je daarin uit om echt als vakspecialist, solide adviseur en gesprekspartner te functioneren voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Enerzijds kan je aan de slag met het uitbouwen van bestaande relaties, anderzijds ontwikkel je eigen langdurige relaties om een solide en sustainable business neer te zetten.  

Wat bieden we je?

Finance Appointments biedt je een een ervaren team waar je op kan bouwen, leunen en vertrouwen. We helpen je graag het beste uit jezelf te halen en bieden je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tot autoriteit op je vakgebied. Dat doen we in een omgeving waar je veel ruimte krijgt en er op een flexibele wijze naar “work/ life” wordt gekeken. Daarnaast uiteraard prima voorwaarden, waaronder onbeperkte vakantiedagen en de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. Ons kantoor is gevestigd in een  ondernemende, energieke omgeving op een prachtige plek in het centrum van Utrecht. 

About Appointments Group

Ruim vijf jaar geleden zijn we gestart met Finance Appointments. Onze opdrachtgevers zijn internationale hoofdkantoren en start- en scale ups actief in onder andere e-commerce, FMCG, financial services en IT.

Wij zijn een gevestigde naam voor internationale 'job seekers' en opdrachtgevers binnen het finance vakgebied. Wij hebben onder meer Financials geplaatst uit landen als Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië, China, Italië, USA, Argentinië, Oezbekistan, Mongolië, Moldavië, Polen, Brazilië, Verenigd Koninkrijk, Oekraïne, USA.

Share this


Get in touch


Sieto Engelmoer
Managing Partner

sieto@financeappointments.nl
+ 31 (0) 629379506
sengelmoer
LinkedIn

Apply for this job